Μεγάλη ζήτηση φαίνεται ότι έχουν τα εργατικά κράνη στο Highland Wildlife Park της Σκωτίας, με τους φίλους των άγριων ζώων να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να στέλνουν αρκετά τέτοιου τύπου πηλίκια στο Πάρκο. Και αυτό γιατί κανείς μα κανείς, δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον καλομαθημένο κ. Walker.

Πρόκειται για μια αρσενική πολική αρκούδα, για την οποία η επικεφαλής του προσωπικού, Una Richardson, είπε: «είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο ζώο και παρότι έχει ένα σωρό παιχνίδια, από βαρέλια μέχρι κώνους οδικής σήμανσης, για εκείνον τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα εργατικό κράνος» και συμπλήρωσε ότι: «τον βλέπεις να «λάμπει» ολόκληρος όταν κάποιος του χαρίζει ένα τέτοιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα. Richardson κατάλαβε την αδυναμία του Walker, όταν εκείνος άρχισε να δείχνει ασυνήθιστο ενδιαφέρον για τους εθελοντές που δούλευαν στο πάρκο, βοηθώντας σε κάποιες ανακατασκευές και οι οποίοι φορούσαν τέτοιου τύπου πηλίκια. «Τα κοίταγε τόσο επίμονα και με μεγάλη λαχτάρα, οπότε αποφασίσαμε να του προσφέρουμε ένα για να δούμε τι θα το κάνει». Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις φωτογραφίες!

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης