Παραμυθένιος ξενώνας στα προάστια του Essex

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 15:09
Παραμυθένιος ξενώνας στα προάστια του Essex
Οι ιδιοκτήτες ενός ξενώνα στο Essex της Βρετανίας έχουν μετατρέψει τα τελευταία χρόνια με προσωπική τους εργασία τον χώρο σε έναν… ροζ παράδεισο!

Πρόκειται για μία κατασκευή με χαριτωμένο σχέδιο και μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι: Eίναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε μερικές ήσυχες μέρες, καθώς συνδυάζει την πολυτέλεια με ένα ήσυχο και «ζεστό» περιβάλλον.

Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι ο σχεδιασμός του αποτελεί έμπνευση ανθρώπων με μεγάλη… παραμυθένια φαντασία! Ο ξενώνας, αν και στην ύπαιθρο, διαθέτει πολλές πολυτέλειες, οι οποίες είναι αρκετές για να προσελκύσουν διάσημους επισκέπτες, όπως ο ράπερ Iggy Azalea και το μοντέλο Felicity Hayward.

Και τα 13 δωμάτια του ξενώνα έχουν διακοσμηθεί με χειροποίητα αντικείμενα και αρκετά αξεσουάρ χώρου. Ο ξενώνας χρησιμοποιείται επίσης και ως στούντιο για φωτογραφήσεις και ειδικές εκδηλώσεις που αφορούν θέματα της τέχνης, της μόδας και της μουσικής βιομηχανίας.

Στο Eaton House κυριαρχεί το ροζ, ωστόσο κάθε χώρος αποτελεί και μία ξεχωριστή «θεματική ενότητα»: Συγκεκριμένο σχέδιο στον κάθε χώρο, ζωγραφική σε κάθε τοίχο και αρκετά κολάζ φωτογραφιών κυριαρχούν στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενώνα.

Η θεματολογία των δωματίων ποικίλλει: «Η ενσάρκωση της θηλυκότητας και λάμψη του Χόλυγουντ», «η πεμπτουσία Cowboy», «η πράσινη Parlour», «το φουτουριστικό σύμπαν Lounge», «το μονόχρωμο υγρό δωμάτιο» είναι ορισμένα από τα θέματα που ενέπνευσαν τους «σχεδιαστές» του ξεχωριστού αυτού κτίσματος.

Το έργο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, αλλά οι ιδιοκτήτες- οι οποίοι έχουν «απαρνηθεί» της πολυτέλεια του ξενώνα τους και διαμένουν σε τροχόσπιτο- δεν αποκαλύπτουν το κόστος.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 15:15