Μπορεί τα Oscar να τελείωσαν και να είμαστε στον απόηχο τους αλλά αυτό που συζητιέται δεν είναι ούτε τι φόρεσαν οι διάσημοι, ούτε τι είπαν αλλά ούτε ποιος πήρε και ποιος δεν πήρε Oscar.

Αυτό που έχει κάνει τον παγκόσμιο γύρο του διαδικτύου ήταν η ομαδική «selfie» της Έλεν ντε Τζένερις μαζί με τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και άλλους σταρ του Χόλιγουντ, που παρακολούθησαν δια ζώσης την τελετή απονομής των βραβείων Oscar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην φωτογραφία λοιπόν είναι μαζί με όλους αυτούς του διάσημους είναι και ο δικός μας διάσημος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Δείτε και την φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη, χάρη στην έμπνευση του χρήστη του Twitter, Άρη Ακριτίδη, ο οποίος τοποθέτησε τον υπουργό Υγείας στη θέση του Μπράντλεϊ Κούπερ, στη φωτογραφία που «έκλεψε την παράσταση» στα Oscar και έγινε το πιο δημοφιλές «tweet» όλων των εποχών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φωτογραφικό αυτό «κολάζ», μάλιστα, ήταν τόσο επιτυχημένο, που έγινε «viral» στο Διαδίκτυο, αλλά και «retweet» από τον ίδιο τον υπουργό!

Επιμέλεια: Ανδρέας Ντίνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης