Πλαστικό παπί τεραστίων διαστάσεων στο Σύδνεϋ

Πλαστικό παπί τεραστίων διαστάσεων στο Σύδνεϋ
Αντιμέτωποι μ’ ένα παράξενο θέαμα βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι κάτοικοι και οι τουρίστες στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, βλέποντας ένα τεράστιο πλαστικό παπί να επιπλέει στα νερά του λιμανιού.

Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το παπί ύψους 15 μέτρων αποτελεί μέρος πρόβας για ένα φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην παραθαλάσσια πόλη.

«Ζούμε σ’ έναν πλανήτη, είμαστε μια οικογένεια και τα νερά της θάλασσας είναι η… κοινή μας μπανιέρα που μας ενώνει», εξήγησε ο δημιουργός του παράξενου παιχνιδιού, το οποίο θα παραμείνει στο σημείο μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου.

Παρόμοιες εικόνες είχαν μεταδώσει τα διεθνή Μ.Μ.Ε. και στα μέσα του προηγούμενου μήνα, αυτή τη φορά στη Βρετανία, όταν ένα τεράστιο παπί έκανε την εμφάνισή του στα νερά του ποταμού Τάμεση, περνώντας ανάμεσα από τη γέφυρα στον Πύργο του Λονδίνου.Οι συγκεκριμένες εικόνες είχαν κάνει τότε τον γύρο του κόσμου, με αρκετούς από τους «τυχερούς» που είδαν από κοντά αυτό το παράξενο θέαμα να μην μπορούν να συγκρατήσουν το γέλιο τους.Διαβάστε επίσης:
Ένα τεράστιο παπί στον Τάμεση!, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012, 09:35

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, 01:06