«Πληρώστε όσα θέλετε» για μία νύχτα σε πέντε ξενοδοχεία στο Παρίσι!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014, 15:33
«Πληρώστε όσα θέλετε» για μία νύχτα σε πέντε ξενοδοχεία στο Παρίσι!
Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, που θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου, τέθηκε σε εφαρμογή στο Παρίσι. Πέντε ξενοδοχεία στη γαλλική πρωτεύουσα υποδέχονται τους πελάτες τους με την ακόλουθη δέσμευση: «Περάστε μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο στην καρδιά του Παρισιού πληρώνοντας ό,τι θέλετε»! Για να επωφεληθούν από την προσφορά, οι επισκέπτες δεν μπορούν να πάνε στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο εγχείρημα χωρίς να έχουν κάνει κράτηση στον σχετικό δικτυακό τόπο. Επιλέγουν μία ημερομηνία και διαλέγουν ένα από τα πέντε ξενοδοχεία, 3 ή 4 αστέρων, που βρίσκονται εκτός του κέντρου της γαλλικής πρωτεύουσας, στο 9ο και στο 11ο διαμέρισμα.

Τη στιγμή της αναχώρησης εναπόκειται σε εκείνους να επιλέξουν τι θα πληρώσουν, σε συνάρτηση με αυτό που σκέφτονται για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν. «Ο,τι αξίζει, όχι ό,τι στοιχίζει» διευκρινίζει ο ιστότοπος. «Δεν πρόκειται για ένα καλό σχέδιο, αλλά για μία πρωτοβουλία για να καταβληθεί μια δίκαιη τιμή, για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη με τον πελάτη» είπε ο Αλτντρίκ Ντουβάλ, πρόεδρος του ξενοδοχείου Tour D’ Auvergne, που είχε την ιδέα για το εγχείρημα. Ο Ντουβάλ θεωρεί ότι πρέπει να καθοριστεί ξανά το επίπεδο των τιμών στον κλάδο, καθώς οι ενδιάμεσοι είναι πάρα πολλοί. «Υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές στο Παρίσι. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί πληρώνει 100 ευρώ τη μία ημέρα και 300 την επόμενη.

Πολλοί πελάτες που έρχονται μέσω μεσαζόντων πληρώνουν πολλά περισσότερα σε σχέση με (το τι θα πλήρωναν) αν έκαναν κράτηση απευθείας, μέσω των ιστότοπων» επιβεβαίωσε ο ίδιος. Η πρωτοβουλία θα μπορούσε να επαναληφθεί…

Διαβάστε τη συνέχεια στο enallaktikos.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014, 15:39