Αν υποθέσουμε ότι έχετε την εντύπωση πως τα έπιπλα του σπιτιού σας είναι στοιχειωμένα, τι θα τα κάνατε; Μάλλον θα τα πετούσατε όσο πιο μακριά μπορούσατε. Κι όμως, σε αυτήν την περίπτωση ίσως σας φαινόταν χρήσιμο να απευθυνθείτε σε ένα μαγαζί στο Waco του Τέξας.

Το κατάστημα αυτό αναλαμβάνει να πουλήσει κάθε λογής στοιχειωμένα έπιπλα. Συγκεκριμένα, αυτόν τον καιρό, διαθέτει έναν καναπέ η ηλικία του οποίου υπολογίζεται στα περίπου 60 χρόνια και φυσικά… θεωρείται στοιχειωμένος. «Ο φίλος μου πέθανε όχι πολύ καιρό αφού είχε αποκτήσει τον καναπέ» είπε ο McNeil, συνιδιοκτήτης του καταστήματος επίπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύει, λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος καναπές δεν είναι μόνο τα… τρία μαξιλάρια του και τα έξι του πόδια, γι’ αυτό και κάλεσε εκτός από τον McLennan και τους County Paranormal Investigators (ομάδα που ερευνά τα παραφυσικά φαινόμενα), για να τον εξετάσουν με την εμπειρία και τον ειδικό εξοπλισμό του διαθέτουν. Ο ερευνητής Mike Jacobus δήλωσε: «Αν οι τρύπες στον καναπέ προέρχονται από σφαίρες, τότε ίσως πιθανόν να είχε δολοφονηθεί κάποιος σε αυτόν τον καναπέ και το πνεύμα του να συνδέεται για οποιοδήποτε λόγο με το συγκεκριμένο έπιπλο».

Η ομάδα έστησε κάμερες σε όλο το μαγαζί, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα ολόκληρο βράδυ τυχόν παραφυσική δραστηριότητα στον χώρο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά έγινε κάτι περίεργο κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Mike! Στεκόταν μπροστά από τον καναπέ και μιλούσε, όταν ξαφνικά φώναξε «Oh!», ισχυριζόμενος ότι κάτι από… τον καναπέ τον ακούμπησε στο πόδι.

Όσον αφορά τον McNeil, ελπίζει να καταφέρει να πουλήσει τον καναπέ σε κάποιον και να τον ξεφορτωθεί. Αν ενδιαφέρεστε πάντως, μπορείτε να τον κάνετε δικό σας έναντι 3.000 δολαρίων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης