Σαλονικιός έκανε πρόταση γάμου σε... Escape Room

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 01:46
Σαλονικιός έκανε πρόταση γάμου σε... Escape Room
Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές πρωτότυπες προτάσεις γάμου, αυτή όμως είναι αναμφισβήτητα η πιο... παιχνιδιάρικη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ!

Ο Σαλονικιός Μιχάλης επισκέφθηκε Escape Room έναν μήνα πριν την πολυπόθητη βραδιά για να ζητήσει να οργανώσουν μαζί το τέλειο σχέδιο.

Το σενάριο είχε ως εξής: Κέρδισε σε έναν εικονικό διαγωνισμό της εταιρίας όπου το έπαθλο ήταν ένα θεματικό δωμάτιο για ένα ζευγάρι για τον μήνα Μάρτιο. Το μήνυμα στάλθηκε στον.. νικητή ενημερώνοντας για την ημέρα, την ώρα και το δωμάτιο που κέρδισε. Δεν είχε λοιπόν παρά να πείσει την γυναίκα της ζωής του Mαρία, να τον ακολουθήσει στο παιχνίδι για να λύσουν μαζί τους γρίφους και το μυστήριο που κρυβόταν μέσα στο δωμάτιο απόδρασης. Εύκολη πρόκληση όταν ο τελικός στόχος είναι να την κάνει να τον ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής τους !!

Φυσικά η GREAT ESCAPE Thessaloniki διαμόρφωσε το θεματικό της δωμάτιο για την πρόταση ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη την ημέρα, κρύβοντας στο πιο απίθανο σημείο του δωματίου ένα κρυφό μήνυμα που φανερώθηκε μόνο όταν η μέλλουσα νύφη έλυσε έναν συγκεκριμένο γρίφο. Η έκπληξη και η συγκίνηση ήταν μεγάλη όπως θα δείτε και στα πλάνα.


Πηγή: thessnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 01:46