Ο φωτογράφος Theron Humphrey από την Ατλάντα των ΗΠΑ υιοθέτησε τη Maddie πριν από δύο χρόνια από ένα καταφύγιο ζώων και από τότε μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι, ενώ έχουν «οργώσει» στην κυριολεξία πάνω από 50 πολιτείς των ΗΠΑ με έναν και μόνο σκοπό:

Να φωτογραφίσει τη Maddie πάνω στα πιο απίθανα μέρη και μάλιστα στις καλύτερες πόζες… ισορροπίας, που θα ζήλευε και ο πλέον έμπειρος ακροβάτης. Σε ποδήλατα, αυτοκίνητα, κορμούς δέντρων, βαρέλια, άλογα, πεζούλια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε η Μaddie αποδεικνύει με χάρη το ταλέντο της στην ακροβασία, και μάλιστα χωρίς καμία δυσκολία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση πώς αποφάσισε να φωτογραφίσει τη Maddie σε όλες αυτές τις παράδοξες πόζες, ο Theron απάντησε: «Η Maddie ήταν πάντα δίπλα μου στις δουλειές που αναλάμβανα, φωτογραφίζοντας άλλους ανθρώπους, όταν κάποια στιγμή μπήκε σε ένα πλάνο τυχαία. Αυτό ήταν! Μού μπήκε αμέσως η ιδέα να την κάνω πρωταγωνίστρια, έτσι γι’ αλλαγή!».

Από απλές πόζες στην αρχή, η Maddie εξελίχθηκε στην πορεία του χρόνου στον απόλυτο… κασκαντέρ, αφού τα μέρη που επέλεγε για να φωτογραφηθεί ήταν πέρα από κάθε φαντασία! Άλλωστε, τώρα πια είναι η απόλυτη «σταρ» της… ισορροπίας! Κι αν εσείς σκέφτεστε κάποιο άλλο μέρος για φωτογράφιση, οι ιδέες σας στη διάθεσή της…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος
Πηγή: perierga.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης