Στήλη άλατος έμεινε ένας Άραβας πρέσβης, όταν πρωτοαντίκρισε το πρόσωπο της μέλλουσας συζύγου του, που έως τότε είχε δει μόνο με μπούρκα.

Η αιτία της μεγάλης έκπληξής του ήταν ότι η υποψήφια νύφη είχε… έντονη τριχοφυΐα, ενώ τα μάτια της αλληθώριζαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εν λόγω Άραβας ήταν μάλλον αφελής, αφού είχε συμφωνήσει να μοιραστεί τη ζωή του με μια υπήκοο χώρας του Κόλπου που είχε δει μόνο από φωτογραφίες!

Ωστόσο, οι «πονηροί» γονείς είχαν αντιληφθεί τα … ελαττώματα της κόρης τους και αποφάσισαν να στείλουν φωτογραφίες της δεύτερης κόρης τους, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την αδελφή της.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο Άραβας, θέλοντας να σεβαστεί τις αξίες και τους νόμους της θρησκείας της οικογένειας, ουδέποτε – στις ελάχιστες συναντήσεις τους- επιχείρησε να αφαιρέσει την μπούρκα από το πρόσωπο της κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού υπέγραψαν το συμφωνητικό γάμου και είχε έρθει επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή να δώσουν το πρώτο τους φιλί ως ζευγάρι, «διαπίστωσε ότι είχε γενειάδα και ήταν αλλήθωρη», γράφει η εφημερίδα Gulf News.

Ο άνδρας έσπευσε να υποβάλει μήνυση για εξαπάτηση εναντίον των πεθερικών του και κατάφερε να «απαλλαχθεί» από τον σύντομο γάμο του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης