Η ιδανική λύση για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, αλλά δεν έχουν το ταλέντο ή την υπομονή να καθίσουν να μαγειρέψουν.

Ένα βρετανικό εστιατόριο, ονόματι «Housebites», που ασχολείται κυρίως με το delivery, σκέφτηκε να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία των πελατών του και να τους βοηθήσει τρόπον τινά να προσποιηθούν ότι εκείνοι μαγείρεψαν αυτό το υπέροχο δείπνο που βρίσκεται ωραία τοποθετημένο επάνω στο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, μαζί με την παραγγελία φέρνει στο σπίτι και όλα τα άπλυτα σκεύη που χρησιμοποιήθηκαν στο κατάστημα για την παρασκευή του φαγητού! Με το μότο «pretend you can cook» (σ.σ. «προσποιηθείτε ότι ξέρετε να μαγειρεύετε»), το εν λόγω εστιατόριο κάνει θραύση στη Μεγάλη Βρετανία -και όχι μόνο ανάμεσα στους εργένηδες.

Με μία επιπλέον χρέωση 8 δολαρίων ανά παραγγελία, το τηγάνι και η κατσαρόλα αποτελούν τα βασικά… συνοδευτικά του γεύματος! Οι πελάτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στρώσουν τραπέζι, να βάλουν το φαγητό στα πιάτα και να αφήσουν τα άπλυτα κατσαρολικά σε εμφανές σημείο στην κουζίνα. Μια ποδιά συμπληρώνει το… μαγειρικό σκηνικό και όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους…

«Όταν κάποιος βλέπει τα άπλυτα σκεύη, πείθεται πιο εύκολα ότι ο οικοδεσπότης ετοίμασε το φαγητό! Κανείς δεν αμφιβάλλει και -το σημαντικότερο- ούτε ένας φαντάζεται ότι τα πήρες απ’ έξω» λέει ο Simon Prockter, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του εστιατορίου «Housebites».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: perierga.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης