Αν θέλετε να δώσετε μια νέα ώθηση στη σεξουαλική σας ζωή… αρχίστε το τρέξιμο! Αυτό προκύπτει από μία νέα έρευνα, που αναφέρει ότι ένας στους δέκα ανθρώπους που τρέχουν κάνει σεξ το λιγότερο μία φορά την ημέρα και το 3% εξ αυτών… τουλάχιστον δύο.

Αντίθετα, ένας στους τέσσερις από αυτούς που δεν κάνουν τζόκινγκ (25%) λέει ότι έχει ερωτική επαφή μία φορά τον μήνα ή λιγότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1000 άνθρωποι που τους αρέσει το τρέξιμο και άλλοι τόσοι που δεν τους αρέσει. Προέκυψε επίσης ότι οι άνδρες που τρέχουν σκέφτονται το σεξ στη διάρκεια της άσκησης.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και στις γυναίκες, αφού μόλις το 5% των γυναικών παραδέχεται ότι σκέφτεται τη γενετήσια πράξη, όταν γυμνάζεται, καθώς κυρίως αναλογίζεται πώς επωφελείται σωματικά από την άσκηση.

Η έρευνα διεξήχθη από το Ίδρυμα υγείας Sue Ryder Care. Ανάμεσα σε άλλα συμπεράσματα ήταν και αυτό ότι οι λάτρεις του τζόκινγκ το κάνουν και για να φλερτάρουν. Και όχι άδικα, αφού το 1/3 σχεδόν αυτών λέει ότι έχει βρει σύντροφο με αυτόν τον τρόπο. Μήπως, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το τρέξιμο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης