«Τρελαίνει» το Instagram η ρωσίδα «Κιμ Καρντάσιαν»

«Τρελαίνει» το Instagram η ρωσίδα «Κιμ Καρντάσιαν»
Μηνύσεις ετοιμάζει η ρωσίδα «Κιμ Καρντάσιαν», η οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης περί χειρουργικών και πλαστικών επεμβάσεων.

Παρότι η εμφάνισή της έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια, η Γιακατερίνα Γκαλιτσένκο ισχυρίζεται ότι δεν έχει υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση προκειμένου να μεγεθύνει το στήθος και τους γοφούς της.Η 20χρονη, η οποία απορρίπτει κάθε κατηγορία, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένη από το σώμα της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Η Ρωσίδα υποστηρίζει ότι η σημερινή της εμφάνιση οφείλεται στην τακτική εκγύμναση, στην καλή διατροφή και στην κοσμητολογία, ενώ όσον αφορά το στήθος της, απαντάει το εξής: «Έχω μία ωραία κληρονομιά».Το μόνο πράγμα, το οποίο παραδέχεται η Γκαλιτσένκο, είναι ότι έχει προχωρήσει σε ορισμένες «διορθώσεις» των φωτογραφιών της, όπως κάνουν βέβαια - κατά την ίδια - και τα υπόλοιπα δημοφιλή κορίτσια στο Instagram. Διευκρινίζει πάντως, ότι ακόμη και αυτές οι «διορθώσεις» είναι μικρές και όχι υπερβολικές.
Πηγή: Sputnik 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, 19:58