Ένας 29χρονος άνδρας, που έκανε σεξ με μία γυναίκα ενώ αυτή κοιμόταν, αθωώθηκε από τους ενόρκους του δικαστηρίου, όταν ομολόγησε ότι ήταν υπνοβάτης και δεν είχε συναίσθηση του τι ακριβώς έκανε.

Πρόκειται για τον Τρεντ Πόμπαρ, από τη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, ο οποίος ομολόγησε στους ενόρκους την πράξη του, προσθέτοντας όμως ότι είναι υπνοβάτης με προϊστορία και δεν έχει συνείδηση του τι κάνει όταν κοιμάται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι τον Ιανουάριο. Ο κατηγορούμενος μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει δύο ντουζίνες κουτάκια μπύρας, ρούμι και κόκκινο κρασί!

Συνολικά, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, είχε πιει πάνω από 55 ποτά, και στη συνέχεια μαζί με τρεις άλλους φίλους του πέρασε έξω από το σπίτι της γυναίκας που κατηγορείτο ότι βίασε.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του βιασμού, ο 29χρονος είπε ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτα, μέχρι που ο σύντροφος της γυναίκας τον έπιασε από τα πόδια και, στην κυριολεξία, τον έσυρε έξω από το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «βιασθείσα» από την πλευρά της είπε στο δικαστήριο ότι έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί γυμνή και όταν ξύπνησε βρήκε τον κατηγορούμενο να κάνει έρωτα μαζί της.

Καθοριστική ήταν και η μαρτυρία της γυναίκας του 29χρονου, η οποία είπε ότι θυμάται περιπτώσεις που ο άνδρας της σηκώνονταν τη νύχτα από το κρεβάτι και ουρούσε στο συρτάρι ενός κομοδίνου ή έκανε μπάνιο, χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται τίποτα.

Τελικά, ο Δημόσιος Κατήγορος υποστήριξε ότι η απώλεια μνήμης του κατηγορουμένου δεν οφείλεται στην υπνοβασία, αλλά στο γεγονός ότι πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης