Ένας άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές της Βραζιλίας, καθώς προσπάθησε να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης για λογαριασμό της μητέρας του, μεταμφιεσμένος ως γυναίκα!

Ο 43χρονος φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, περούκα με γκρίζα μαλλιά και μακιγιάζ, προκειμένου να επιχειρήσει να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης αντί της μητέρας του. Η 60χρονη γυναίκα από το Πόρτο Βέλχο είχε αποτύχει να περάσει τις εν λόγω εξετάσεις τρεις φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε, μηχανικός στο επάγγελμα, παρολίγον να πείσει την εξετάστρια πως ήταν γυναίκα, όμως τελικά εκείνη του ζήτησε ταυτότητα και τότε αποδείχτηκε η μεγάλη απάτη. «Η μεταμφίεσή του δεν μου έκανε εντύπωση αρχικά γιατί είχα μόλις τελειώσει την πέμπτη εξέταση και δεν ήμουν συγκεντρωμένη» δήλωσε η εξετάστρια Αλίν Μεντόνσα. «Ωστόσο, όταν μπήκα στο αμάξι και κάθισα δίπλα στον επίδοξο οδηγό, συνειδητοποίησα πως ήταν ένας άνδρας ντυμένος γυναίκα» πρόσθεσε.

Τον 43χρονο πρόδωσαν τα μακριά άκρα, αλλά και η κάπως τραχιά φωνή. «Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να είναι θηλυπρεπής και όσο πιο φυσικός γίνεται. Το μέικαπ του ήταν καλοφτιαγμένο και έδειχνε πολύ όμορφος» σημείωσε η Μεντόνσα.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σουρεαλιστικό» λέει η εξετάστρια, η οποία κάλεσε αμέσως την αστυνομία, καθώς η ενέργεια του Βραζιλιάνου αποτελεί ποινικό αδίκημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης