Η 45χρονη Αμάντα Τιγκ από την βόρεια Ιρλανδία παντρεύτηκε τον φάντασμα του Τζακ, ενός πειρατή από την Αϊτή του 18ου αιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ασυνήθιστο ζευγάρι ανέβηκε σε ένα σκάφος και βγήκε σε διεθνή ύδατα για να θεωρείται νόμιμος ο γάμος του. Η Αμάντα Τιγκ, μια μιμήτρια του πειρατή Τζακ Σπάροου, παντρεύτηκε ένα φάντασμα πειρατή του 18ου αιώνα, που τον λένε και αυτόν Τζακ. «Eίναι η αδερφή ψυχή μου. Είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είναι το τέλειο είδος σχέσης για μένα», ανέφερε η 45χρονη γυναίκα. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2014, όταν η Αμάντα αισθάνθηκε την παρουσία του και άρχισαν να μιλάνε για να γνωριστούν καλύτερα.

Η Αμάντα, η οποία έχει 5 παιδιά, υποστηρίζει ότι ποτέ στην ζωή της δεν έχει ξανανιώσει μια τόσο ισχυρή σύνδεση όσο με τον φάντασμα του πειρατή Τζακ. Το ζευγάρι αγόρασε σπίτι μαζί μετά τον γάμο. Μπορεί ο Τζακ να μην συνεισέφερε καθόλου οικονομικά, αλλά βοήθησε στην επιλογή του σπιτιού. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τις πνευματικές σχέσεις, αλλά μπορεί αυτές οι σχέσεις να είναι οι κατάλληλες για αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω», δήλωσε η Αμάντα. «Δυο χρόνια μετά την γνωριμία μας ο Τζακ μου έκανε πρόταση γάμου», ισχυρίζεται η 45χρονη. «Ήθελα να κάνω έναν παραδοσιακό γάμο και να φορέσω το άσπρο νυφικό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα», εξηγεί η Αμάντα. Επειδή ο Τζακ δεν μπορούσε να φορέσει το δικό του δαχτυλίδι, η Αμάντα το έβαλε σε ένα κερί που χρησιμοποιήθηκε στην τελετή του γάμου ως εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με την Αμάντα, το σεξ με ένα πνεύμα είναι εξίσου απολαυστικό όσο το σεξ με έναν άνθρωπο. «Η μόνη διαφορά στην σεξουαλική σχέση με ένα πνεύμα είναι ότι το άγγιγμά του σε αγγίζει πολύ πιο βαθιά», δήλωσε η Αμάντα. Η Αμάντα έχει στο σώμα της πολλά τατουάζ με πειρατές και ναύτες.

Πηγή: dailymail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης