Βρετανία: Μητέρα απέβαλε κατά λάθος και θεωρήθηκε ύποπτη ανθρωποκτονίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016, 15:38
Βρετανία: Μητέρα απέβαλε κατά λάθος και θεωρήθηκε ύποπτη ανθρωποκτονίας
Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό εξελίχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου μία 30χρονη μητέρα και ο σύζυγός της θεωρήθηκαν ύποπτοι …ανθρωποκτονίας.

Η Λάουρα Μπουλ ήταν έγκυος 31 εβδομάδων, αλλά φέρεται να μην το γνώριζε. Το αντιλήφθηκε –όπως η ίδια αναφέρει - μόνο όταν απέβαλε. Λόγω ρήξης μήτρας που υπέστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ύστερα από χειρουργική επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο.

Βγαίνοντας όμως από το νοσοκομείο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα με την υποψία της ανθρωποκτονίας. Εκεί παρέμεινε με τον  σύζυγό της  για 34 ολόκληρες ώρες, μέχρις ότου διαπιστώθηκε η αποβολή και εξέπεσαν οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ίδια, η αστυνομία την μεταχειρίστηκε σαν δολοφόνο και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω την αστυνομία για τον τρόπο που μου φέρθηκαν» δήλωσε στη Sun.Και συνεχίζει λέγοντας ότι αν και ήθελε ένα ακόμα παιδί, ύστερα από αυτή την εμπειρία, δεν θέλει να μείνει ξανά έγκυος.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά κατά της αστυνομίας, ενώ κύκλοι του αστυνομικού τμήματος ανέφεραν ότι «όταν πεθαίνουν παιδιά, πρέπει να ερευνούμε διεξοδικά τις υποθέσεις».

Πηγή:Daily Mail

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016, 15:42