Ζητείται γαμπρός για την κόρη… εκατομμυριούχου Ταϊλανδού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 09:16
Ζητείται γαμπρός για την κόρη… εκατομμυριούχου Ταϊλανδού

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος Άαρον Ρόντθονγκ (Aaron Rodthong) δηλώνει έτοιμος να πληρώσει 315.000 δολάρια σε όποιον προσφερθεί να παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Carnitas.

Παράλληλα, προτίθεται να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητεί κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 09:45