Μπορεί ο 52χρονος Άντον Κραφτ να πάσχει από νανισμό, είναι ωστόσο ένας από τους πιο δυνατούς άνδρες του κόσμου: Ο Κραφτ είναι πρωταθλητής στο body building και μπορεί να σηκώσει τα τετραπλάσια κιλά από το συνολικό βάρος του σώματός του από το βάρος του! 

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο αξιοπερίεργο με αυτό τον νάνο. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στη Daily Mail, ο Κραφτ, στο διάστημα των δέκα χρόνων που ασχολείται με το body bulding, έχει εμπλακεί σε αρκετά ατυχήματα και έχει υποβληθεί πέντε φορές σε τεχνητό κώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 52χρονος τους τελευταίους έξι μήνες δηλώνει ερωτευμένος με τη 43χρονη Τσάινα Μπελ, μία τρανσέξουαλ από τη Φλόριντα. Η Μπελ παραδέχτηκε στη βρετανική εφημερίδα ότι ήταν ιδιαίτερα διστακτική όταν ο Κραφτ της είχε προτείνει να βγουν μαζί, αλλά την συνεπήραν οι ικανότητές του στα βάρη. «Είμαι διαφορετική και είναι διαφορετικός. Από εκεί που προερχόμαστε, το διαφορετικό είναι καλό», δηλώνει.

«Νιώθω ο πιο τυχερός άνδρας του κόσμου. Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και αυτό χάρη στην Τσάινα», λέει από πλευράς του ο Κραφτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης