Στην περιοχή Nanjing της Κίνας το να τρώει κανείς ένα φρέσκο ζωντανό καβούρι καλής ποιότητας θεωρείται μια ξεχωριστή λιχουδιά και πολλοί πιστεύουν πως είναι ευεργετική για τον οργανισμό.
Έτσι ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας αποφάσισε να δημιουργήσει αυτόματους πωλητές που διαθέτουν ζωντανά καβούρια! Η τιμή τους είναι από ένα έως πέντε δολάρια αναλόγως μεγέθους.
Η θερμοκρασία μέσα στο μηχάνημα είναι στους πέντε βαθμούς Κελσίου και αυτό κάνει τα καβούρια να πέφτουν σε χειμερία νάρκη και να διατηρούνται ζωντανά. Μάλιστα αν κάποιος τύχει να αγοράσει ένα νεκρό καβούρι τότε η εταιρεία του προσφέρει τρία ζωντανά!
