Μόλις 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Πάτρας, στην περιοχή Κουμπάρες του Δήμου Μεσσατίδος, οι «αρμόδιες» Αρχές μετέτρεψαν μια μεγάλη έκταση σε ανεξέλεγκτη χωματερή. Μόλις η Νομαρχία Αχαΐας ολοκλήρωσε τα έργα που γίνονταν εκεί στο αποχετευτικό σύστημα, μπάζωσε ολόκληρη την έκταση με σκουπίδια, ελαστικά, φερτά μπάζα, παλιούς κάδους σκουπιδιών, αλλά και κοινά απορρίμματα, καθώς και με ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Δεν έφτασε όμως αυτό. Ο Δήμος Μεσσατίδος υπερύψωσε κατά τέσσερα μέτρα πάνω από την επιφάνεια του δρόμου τον λόφο των σκουπιδιών, που πλέον είναι ορατός από την παλαιά Ε.Ο. Πατρών – Τριπόλεως, συμβάλλοντας στην αυθαιρεσία. Όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και των υπευθύνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που υποτίθεται ότι κόπτονται για την προστασία του περιβάλλοντος στον νομό, περνούν ακριβώς δίπλα από αυτήν την εστία μόλυνσης! Μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει. Όλοι κάνουν πως δεν βλέπουν αυτή την χωματερή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια λοιπόν είναι η θέση των δημόσιων φορέων, που εμπλέκονται τόσο άμεσα όσο και έμμεσα σε αυτή την υπόθεση; Ο Δήμος Μεσσατίδος γιατί δεν έχει επέμβει, ώστε να καθαριστεί ο χώρος; Τι έχει κάνει η Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Αχαΐας; Το Δασαρχείο Πατρών και η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας;

Πηγή: thebest.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης