Όταν κάποιοι ετοιμάζουν ζεστά κρεβάτια και γεννήστρες γιατί το σκυλάκι τους περιμένει τους «καρπούς του έρωτά του» και τα πολύτιμα κουτάβια του, υπάρχουν μάνες-σκύλες που γεννάνε στο ρέμα, μέσα στο κρύο, την βρωμιά και τις ρόδες των αυτοκινήτων.

Αυτά τα κουτάβια δεν είναι πολύτιμα, μεγαλώνουν μέσα στα σκουπίδια, δεν έχουν δει κουβέρτα, μόνο το λερωμένο τρίχωμα της μάνας τους. Και όσο γάλα υπάρχει στο στήθος της, το μοιράζονται στα 8. Στην πορεία ίσως πεθάνει κάποιο και περισσέψει λίγο γάλα για τα υπόλοιπα.. Πιθανώς μετά να χτυπηθούν από τα αυτοκίνητα αλλά τί να γίνει.. Αυτή είναι η μοίρα των κουταβιών-σκουπιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο και θέλει να σώσει ένα «κοπράκι» από το δρόμο, το κρύο και τον επικείμενο θάνατο, ας επικοινωνήσει με το rstravolemou@gmail.com & 6997777717. Aν ζήσουν, θα γίνουν μεσαίου μεγέθους, αυθεντικοί κολλητοί φίλοι και πιστοί ακόλουθοι σε όλη τους τη ζωή.

Κι ας μην ξεχνάμε τη μάνα, ας της δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν καταφέρνει να μεγαλώνει 8 μικρά τρεφόμενη με αποφάγια, πιστεύουμε θα μπορέσει να προσαρμοστεί στη γωνιά του σπιτιού σας με ξηρά τροφή και χάδια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης