Πριν από δύο χρόνια ο Θανάσης Ζούτσος, νυν δήμαρχος Παλλήνης και πρώην δήμαρχος Γέρακα, σε συνεργασία με τον τότε αντιδήμαρχο Γέρακα, Σταύρο Δρούγκα, και τους εθελοντές, ξεκίνησε πρόγραμμα προστασίας των αδέσποτων ζώων της περιοχής.
 
Μέσα σε αυτά τα χρόνια υιοθετήθηκαν πάνω από 278 αδέσποτα, στειρώθηκαν περισσότερα από 245, έκαναν θεραπεία (ψώρας, καλαζαάρ) 480 περιστατικά και πάνω από 35 έκτακτα ορθοπεδικά χειρουργεία.

Αυτό το πρόγραμμα δεν σταμάτησε ποτέ! Τώρα ως «καλλικρατικός» Δήμος Παλλήνης επεκτείνει το πρόγραμμα και στην Ανθούσα και την Παλλήνη. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η αντιδήμαρχος, Ειρήνη Κουνενάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, αν εντοπίσετε ένα αδέσποτο ζώο (όχι το δικό σας το οποίο θα παρουσιάσετε ως αδέσποτο) και θέλετε να το φέρετε για στείρωση ή αν βρείτε ζώο άρρωστο, είτε χτυπημένο, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2106604638 ή στο e-mail: press@palini.gr ή στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας) στο Γραφείο Αντιδημάρχων (Υπηρεσία Αδέσποτων Ζώων), ώστε να καταγραφεί το περιστατικό και να προχωρήσει η διαδικασία. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης