Δενδροφυτεύσεις στο Κιλκίς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 11:33
Δενδροφυτεύσεις στο Κιλκίς
Συνεχίζοντας το περσινό πρόγραμμα, η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων με τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Κιλκίς ζήτησε και παρέλαβε από το δασικό φυτώριο Χαλκηδόνας 2.380 φυτά για δενδροφύτευση σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου του 2011 στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης και ειδικότερα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ν. Γυναικοκάστρου και Ν. Αγιονερίου, όπου φυτεύτηκαν αειθαλή δέντρα και θάμνοι (αριζόνα, τούγια, κέδρος, δάφνη, λιγούστρο) καθώς και φυλλοβόλα δέντρα (πλατάνι, μελιά, κερλεουτέρια, φράξος, σοφόρα).

Στις δενδροφυτεύσεις συμμετέχουν, πέραν του δήμου, οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι Κ. Αποστόλων και Ν. Γυναικοκάστρου και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Ν. Αγιονερίου, Πικρολίμνης και Ξυλοκερατιάς.

Δενδροφυτεύσεις επίσης πραγματοποιήθηκαν στη Δ.Ε. Γαλλικού και συγκεκριμένα στη Ν. Σάντα από τον Σύλλογο Περιβάλλοντος, στις Μάνδρες και στον Καμπάνη από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και στο Λαοδικινό από ομάδες εθελοντών. Ανάλογες ενέργειες και δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και στις λοιπές Δημοτικές Ενότητες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 12:35