Ρεπορτάζ: Κώστας Μιλόβας

Μετά την απαίτηση των γονέων του σχολείου οι οποίοι με προσωπική τους πρωτοβουλία κατέθεσαν αίτημα προς τον δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύριο Οικονόμου ζητώντας την άμεση μετακίνηση των δύο κάδων που εγκατέστησε στο σημείο η προηγούμενη διοίκηση του δήμου τοποθετώντας μάλιστα και σιδερένιους στύλους γύρω από τις εσοχές του πεζοδρομίου καθιστώντας τη διέλευση των μικρών μαθητών αδύνατη,ο δήμαρχος της πόλης σε συνεργασίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητα, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Λεωνίδα Παππά με συνοπτικές διαδικασίες αποδέχθηκαν των αίτημα των γονέων και το τμήμα οικοδόμων του δήμου ολοκλήρωσε τις εργασίες μετακινώντας τους κάδους και αποκαθιστώντας το πεζοδρόμιο ώστε ανεμπόδιστα να διέρχονται οι μικροί μαθητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα βρωμιάς, με οσμές και πιθανές μολύνσεις σε ένα σημείο όπου καθημερινά διέρχονταν μικρά παιδιά πλέον άλλαξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο το 1ο δημοτικό σχολείο της Ελευσίνας το παλαιότερο εκπαιδευτικό συγκρότημα της πόλης χρειάζεται μια σειρά έργων αποκατάστασης ώστε να ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη του.

Σύμφωνα με πληροφόρηση του zougla.gr με πρωτοβουλία του γονέα Κ. Μιλόβα κατατέθηκε ήδη αίτημα προς την υπηρεσία δόμησης του δήμου Ελευσίνας προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία λόγω της έντονης ανησυχίας από τις συχνές πτώσεις σοβάδων καθώς και ρωγμών που εμφανίζονται στην περιτοίχιση του σχολείου ώστε να ελεγχθεί μεταξύ άλλων και η επάρκεια της στατικότητας του μαντρότοιχου.

Το αίτημα χειρίζεται προσωπικά ο Διευθυντής της υπηρεσίας δόμησης του δήμου Ελευσίνας κ. Παναγιώτης Γούλας.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην είσοδο του 1ου δημοτικού σχολείου Ελευσίνας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης