Η σκυλίτσα της φωτογραφίας βρέθηκε καμένη στην παραλία του Καβουρίου στη Βουλιαγμένη. Ο Σωκράτης, κάτοικος της περιοχής, πηγαίνει καθημερινά τα σκυλιά του βόλτα εκεί. Τις τελευταίες μέρες η σκυλίτσα αυτή συνήθιζε να τους συνοδεύει κάνοντας παρεΐτσα με τα δικά του σκυλιά.

Περπατώντας το απόγευμα της Τετάρτης εκεί, τα σκυλιά του απομακρύνθηκαν από κοντά του κι έτρεξε να τα μαζέψει. Στο σημείο που είχαν πάει τα σκυλιά του βρισκόταν καμένο το σώμα της σκυλίτσας που μέχρι χθες τους συνόδευε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σοκ ήταν μεγάλο, φώναξε αμέσως τους αστυνομικούς που στέκονταν πιο πέρα με τις μηχανές τους κι, αφού τους πληροφόρησε, φανερά αναστατωμένος, αυτοί τον κοίταξαν με απάθεια και του είπαν «Τι μπορούμε να κάνουμε; Πάει πέθανε αυτό τώρα!» συγκρατώντας με δυσκολία τα γέλια τους για τον άνθρωπο που έτρεμε κλαίγοντας!

Η φωτιά είχε καρβουνιάσει το στόμα, τα μπροστινά πόδια και την κοιλιά του άτυχου ζώου. Η γλώσσα του σκύλου είχε γίνει κάρβουνο. Ποιος ξέρει με τι τρόπο το πυρπόλησαν, προκειμένου να καεί ζωντανό και να πεθάνει υποφέροντας; Είναι πολύ πιθανό να του έριξαν βενζίνη, για να απολαύσουν αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη το θέαμα του σκύλου που σφαδάζει από τους πόνους.

Πηγή: adespoto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης