Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 110 Ζωοφιλικών Σωματείων απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε ευρωβουλευτές της χώρας μας που δεν έχουν ακόμα υπογράψει την Γραπτή Δήλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα των αδέσποτων ζώων.

Η επιστολή που απευθύνεται προς τους ευρωβουλευτές Νίκη Τζαβέλα, Γεώργιο Παπανικολάου, Ιωάννη Τσουκαλά, Μαριέττα Γιαννάκου, Νικόλαο Χουντή, Άννα Ποδηματά και Γεώργιο Σταυρακάκη αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιότιμε κύριε Ευρωβουλευτά ,

«Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, η μεγαλύτερη στην Χώρα και η ομάδα πρωτοβουλίας με την επωνυμία Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 110 Ζωοφιλικών Σωματείων ενημερώθηκε για την παρακάτω Γραπτή Δήλωση, την οποία καλείστε να υπογράψετε για την σωστή αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων στις χώρες μέλη της Ε.Ε.
Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας και εφ΄όσον αυτή αληθεύει, δεν την έχετε υπογράψει ακόμη, η δε υποβολή της λήγει άμεσα, στις 6 Οκτωβρίου 2011.
Εκτιμώντας ότι γνωρίζετε πως στη χώρα μας υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός αδέσποτων ζώων, πως οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι εξαιρετικά άσχημες και πως η χώρα έχει την θλιβερή πρωτιά, σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε. σε θέματα παθητικής και ενεργητικής κακοποίησης θεωρούμε ότι έχετε υποχρέωση να υπογράψετε την Δήλωση αυτή συμβάλλοντας και εσείς στην γενικότερη προσπάθεια που όλοι μας κάνουμε ώστε τα ζώα, άκρως συναισθανόμενα όντα, να τύχουν του σεβασμού που τους αξίζει».

Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε, αναμένουμε νέα σας επί των ανωτέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:econews
Eπιμέλεια:Χρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης