Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 16:36
Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον
Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19.00, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου η 5η τελετή απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον – European Business Awards for the Environment».

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) (www.paseppe.gr) συντόνισε για πέμπτη συνεχή φορά την αξιολόγηση των υποψηφίων για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, κλαδικών και επιστημονικών φορέων.

Τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» πρωτοεμφανίστηκαν το 1987 ως «European Better Environment Awards». Πρόκειται για ένα Ευρωπαϊκό θεσμό εξαιρετικά σημαντικό για την υιοθέτηση και την υλοποίηση περιβαλλοντικών πολιτικών από τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και έχει ως στόχο να τις παρακινήσει στην υιοθέτηση πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.

Παράλληλα με τα Ευρωπαϊκά Βραβεία και για πρώτη φορά φέτος, ο ΠΑΣΕΠΠΕ διοργάνωσε τα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον».

Τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» αλλά και τα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον» τελούν υπό την αιγίδα των υπουργείων Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Εσωτερικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η τελετή απονομής των βραβείων έχει την ευγενική χορηγία των εταιρειών, Δ.Ε.Η., WIND, EM GOLDEX, ΕΝVITEC A.E., ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ, POLYECO Α.Ε., ARCHIRODON, ASE SYNERGY CONSULTING Α.Ε., INTRAKAT και ARVIS SOLAR Ε.Π.Ε.

Την επικοινωνία και την προβολή της τελετής απονομής των βραβείων προσφέρουν η ΝΕΡΙΤ με το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφωνίας, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ και η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, τα AD BUSINESS, CSR REVIEW, CSR WEEK και CSRnews.gr, το Reporter.gr, η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ PRESS, το WATER & WASTE και η GLOBAL SUSTAIN.

Οι εκτυπώσεις των εντύπων της εκδήλωσης είναι ευγενική προσφορά της PressiousArvanitidis.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 16:39