Πενήντα τέσσερις παραλίες της Κύπρου βραβεύθηκαν το 2010 με τη «Γαλάζια Σημαία», σύμφωνα με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, Αντώνη Πασχαλίδη.

Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι τα νερά της μεγαλονήσου έχουν επανειλημμένως καταταγεί ως τα καθαρότερα και ποιοτικότερα, σε σύγκριση με αυτά όλων των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά και τους ελέγχους που έγιναν με βάση τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή απονομής της «Γαλάζιας Σημαίας» στην παραλία «Παναγιές» της κοινότητας Πύργου Λεμεσού, ο υπουργός Εμπορίου είπε ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή και σημαντικό γεγονός για την Κύπρο και ιδιαίτερα για τις παραλίες της, η κατάληψη κορυφαίων θέσεων σε πρόσφατη ψηφοφορία που διενήργησε η γνωστή ιστοσελίδα “Trip Advisor”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όπως είπε ο κ. Πασχαλίδης «οι παραλίες της Αγίας Νάπας βρίσκονται στην πρώτη θέση, και του Πρωτάρα στην τρίτη, από όλη την Ευρώπη, κατατάσσοντας το νησί μας ως τον κορυφαίο προορισμό για τις καταπληκτικές παραλίες που διαθέτει».

Ο κ. Πασχαλίδης ανέφερε πως τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη «Γαλάζια Σημαία», όταν επιλέγουν τους τουριστικούς προορισμούς που προτείνουν στους πελάτες τους, επιμένοντας στις καλές υπηρεσίες που προσφέρονται στην ακτή, όπως και στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης