Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS.

Η Protergia έχει τα τελευταία χρόνια εδραιωθεί στην αγορά της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου καθώς είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας με 1.200 MW θερμικών έργων στην Ελλάδα με καύσιμο φυσικό αέριο και ένα χαρτοφυλάκιο έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα), που ξεπερνά το 14% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας και είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, με μερίδιο που ξεπερνά το 6,5% και αγγίζει τους 250.000 πελάτες, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Protergia, ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει βαθιά γνώση της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση. Η Protergia δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, υπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες, προϊόντα αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας που ανοίγουν έναν καινούριο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης είναι ένας μαχητής, που με όπλο το ταλέντο του κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ, διατηρώντας την ποιότητα του χαρακτήρα του και τις αξίες του. Άλλωστε έχει ήδη κατακτήσει κορυφαίους τίτλους σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας γίνει ο ηγέτης της ομάδας του, οδηγώντας τους Bucks προς την κατάκτηση του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταφέρει το αδύνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία της Protergia με τον Γιάννη σηματοδοτεί την πορεία της προς την κορυφή, σε μια περίοδο που ο κλάδος υπόκειται σε μεγάλες αλλαγές. Η εταιρεία έχει δείξει ήδη την αξία και την υπεροχή της, καθώς έχει καταφέρει να γίνει η κορυφαία στον κλάδο της ενέργειας, με πρωτιά τόσο στην παραγωγή όσο και στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.  

Η συνεργασία της Protergia συνδέεται άρρηκτα με το DNA της εταιρείας MYTILINEOS, που επιδιώκει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή, με πυξίδα πάντα το όραμα, την αποστολή και τις αξίες της.

Δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια στην εργασία, είναι πάντα ανταγωνιστική και βασίζεται στην τεχνογνωσία, ενώ σαν γνώμονα έχει τον σεβασμό απέναντι στον εργαζόμενο παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια.

Εξάλλου, η MYTILINEOS, που ιδρύθηκε το 1990, ξεκίνησε ως μετεξέλιξη της παλαιάς μεταλλουργικής οικογενειακής επιχείρησης για να καταφέρει να εξελιχθεί σήμερα σε μια κορυφαία ελληνική πολυεθνική με δραστηριότητα σε περισσότερες από 30 χώρες και στις 5 ηπείρους, με περισσότερους από 3.600 εργαζόμενους και τέσσερις τομείς δραστηριότητας, της Μεταλλουργίας, των Υποδομών & Ολοκληρωμένων Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Ηλεκτρικής Ενέργειας & Εμπορίας Φυσικού Αερίου, της Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης