Γίνετε εθελοντές, βοηθήστε τα άλογα!

Γίνετε εθελοντές, βοηθήστε τα άλογα!
Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών (Ε.Σ.Π.Ι.) ζητάει εθελοντές που θα βοηθούν τις Κυριακές τα ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στο Κορωπί (οδός Φιλιάτης 79, κάθετος Ανδριανού, τηλ. 2106022359). Εκεί ο όμιλος είναι ανοιχτός για το κοινό, κάθε Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο greekhorseprotection@yahoo.gr ή να πάνε επιτόπου ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους του συλλόγου, τα άλογα και να δουν τους χώρους του ομίλου. Οι εθελοντές θα χρειαστούν εκπαίδευση σχετικά με τη βοήθεια που θα προσφέρουν ανάλογα με την δραστηριότητα που θα αναλάβουν.

Το τμήμα καταγγελιών του Ε.Σ.Π.Ι. ζητάει εθελοντές, που να διαθέτουν βασικές γνώσεις σχετικά με τα ιπποειδή, καθώς επίσης και μεταφορικό μέσο αλλά και διαθέσιμο χρόνο, προκειμένου να ελέγχουν περιστατικά, τα οποία καταγγέλλονται στον σύλλογο. Οι εθελοντές θα πηγαίνουν επιτόπου - εντός της Αττικής - προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση του ζώου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα στο email greekhorseprotection@yahoo.gr γράφοντας το τηλέφωνο τους και την διεύθυνση κατοικίας τους. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε www.greekhorseprotection.gr.

Πηγή: www.zoosos.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011, 22:12