Η Media Markt συμμετέχει ενεργά για τέταρτη συνεχή χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία της WWF «Ώρα της Γης».

H Media Markt, η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, υποστηρίζει για άλλη μια χρονιά τη διεθνή περιβαλλοντική πρωτοβουλία της WWF, «Ώρα της Γης», στόχος της οποίας είναι να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει κάθε πολίτη σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και το φλέγον ζήτημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 20.30, έως και το πρωί της Δευτέρας, η Media Markt θα σβήσει τα φώτα, καθώς και τις εξωτερικές πινακίδες των 10 καταστημάτων που διατηρεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά των κλιματικών αλλαγών. Επιπλέον, η εταιρεία προέτρεψε τους περισσότερους από 750 εργαζομένους της να στηρίξουν και οι ίδιοι τη δράση, κατεβάζοντας το Σάββατο το βράδυ τους διακόπτες των νοικοκυριών τους.

Πλήρως συνειδητοποιημένη σχετικά με την αναγκαιότητα εξοικονόμησης ενέργειας, η Media Markt υποστηρίζει πάγια δράσεις που έχουν ως σκοπό την περιβαλλοντική αφύπνιση όλων. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι στα καταστήματα της Media Markt ο καταναλωτής μπορεί να βρει μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα συσκευών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

H «Ώρα της Γης» γεννήθηκε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα. Η εν λόγω πρωτοβουλία έτυχε θερμής αποδοχής σε παγκόσμιο επίπεδο και το 2011 εκατοντάδες εκατομμύρια πολιτών σε περισσότερες από 135 χώρες συντονίστηκαν στην «Ώρα της Γης», με την Ελλάδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης