Ημερίδα για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων

Ημερίδα για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ), στο πλαίσιο προώθησης του Ανοιχτού Διαλόγου αναφορικά με τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων, διεξάγει Ημερίδα με θέμα: «Δημόσιες Πολιτικές για τα αστικά απορρίμματα και το αναπτυξιακό στοίχημα που πρέπει να τις συνοδεύει».

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης, της επιστημονικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, των κομμάτων, των θεσμικών φορέων καθώς και της κοινωνίας των πολιτών πρόκειται να διασταυρώσουν τα επιχειρήματά τους, με αναφορά σε διαθέσιμες αλλά και ώριμες για την εφαρμογή τους τεχνολογικές λύσεις σχετικά με τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων.

Απώτερος στόχος της Ημερίδας είναι η διαμόρφωση αποτελεσματικών και παράλληλα παραγωγικών δημόσιων πολιτικών για το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1), την Πέμπτη, 12 Μαΐου, μεταξύ 10.30 π.μ - 02.30 μ.μ.

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ανοιχτή για κάθε εμπλεκόμενο Φορέα, που καλείται να συμμετάσχει στο Δημόσιο Διάλογο. Η Ημερίδα θα αναμεταδοθεί μέσω live streaming.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011, 04:07