Με εντατικούς ρυθμούς θα προχωρήσουν οι εργασίες για τον καθαρισμό του ρέματος «Δρακουλιάρη» στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρενέργειες μιας νέας υπερχείλισης, όπως αυτή που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αυτό αποφασίστηκε χθες στην Περιφέρεια, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη και τη συμμετοχή των αρμόδιων υπηρεσιών, κατά την οποία συμφώνησαν το πλαίσιο των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή των Μαλάδων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα υπερχείλισης του ρέματος «Δρακουλιάρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες αντιπροσωπεία κατοίκων της περιοχής επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Ευρ. Κουκιαδάκη, με τον οποίο συζήτησε το θέμα των επικείμενων παρεμβάσεων, παρουσία και των αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών.

Ο ίδιος μετά το τέλος των συναντήσεων που είχε τόνισε ότι «θα δούμε εξαρχής όλα τα ρέματα, ειδικά αυτά που βρίσκονται σε ακριβές-εμπορικές περιοχές, για να διαπιστώσουμε αν είναι ελεύθερα ή αν έχουν σημειωθεί καταπατήσεις. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται».

Πηγή: patris
Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης