Ένα πνιγμένο αρσενικό ελάφι εντόπισαν οι άνδρες της Θηροφυλακής στις 2 Μαρτίου στην περιοχή Κουναρά στον Ασκληπιό της Ρόδου μετά από καταγγελίες. Οι θηροφύλακες έστησαν καρτέρι για να εντοπίσουν τους δράστες και το απόγευμα της ίδιας ημέρας είδαν ένα κόκκινο αυτοκίνητο φτάνει στην περιοχή. Από αυτό αποβιβάστηκαν τρεις άντρες οι οποίοι κάτι έψαχναν.

Όταν αντίκρισαν το νεκρό ελάφι, άρχισαν να συζητούν για το αν τρώγεται ή όχι και αποφάσισαν να το αποκεφαλίσουν(!) για να δουν αν θα έτρεχε αίμα καθώς έτσι θα διαπίστωναν αν ήταν κατάλληλο ή όχι προς βρώση. Μόλις προχώρησαν στον αποκεφαλισμό του ελαφιού, εμφανίστηκαν οι θηροφύλακες, οι οποίοι τους συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της παράνομης θήρας ελάφου με βρόχο και της τοποθέτησης παγίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο καθώς οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι έβαλαν τις θηλιές με την προτροπή του Δήμου της Νότιας Ρόδου, για να πιάσουν αδέσποτα κατσίκια. Μάλιστα οι συλληφθέντες μετείχαν σε συνεργείο του δήμου, που είχε συσταθεί για την σύλληψη αδέσποτων κατσικιών στην περιοχή. Η υπόθεση η οποία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει ήδη τέσσερις αναβολές.

Πηγή: tvkosmos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης