Συνέντευξη: Σωτήρης Σκουλούδης

Σας αρέσει η μεσογειακή κουζίνα, η υγιεινή διατροφή, η γεωργία, η οικολογία και ο αγροτουρισμός; Γνωρίζετε ότι με μια -πανεύκολη και πλήρως ανταποδοτική- στροφή στον τρόπο ζωής μας με βασικές συνιστώσες τους παραπάνω παράγοντες, κερδίζετε σε υγεία, καλή ψυχολογία, ενώ βοηθάτε τον οργανισμό σας να αντιμετωπίσει τα αυτοάνοσα νοσήματα; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια παρέα νεαρών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα γνωρίζουν αυτά πολύ καλά και ένιωσαν ότι ήρθε η ώρα να μεταδώσουν το καλό μήνυμα σε όλους όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους! Και παράλληλα, να βοηθήσουν τους Έλληνες παραγωγούς να εξωτερικεύσουν τα αγνά προϊόντα τους, όπως και να υποδεχτούν Ευρωπαίους σε αγροτουριστικές μονάδες και να τους μάθουν… τον τρόπο ζωής στη φύση, μακριά από το γραφείο και το διαρκές στρες!

Η παρέα αυτή ίδρυσε τη ΜΚΟ «Modus Verde» θέλοντας να προωθήσει τον «πράσινο» τρόπο ζωής, αρχικά στο Βέλγιο και στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται. Εκτός από τη γνώση και ενημέρωση που προσφέρουν για όλα αυτά τα ζητήματα, φιλοδοξούν να αποτελέσουν τη γέφυρα της ένωσης μεταξύ των δύο κόσμων, της αστικής και αγροτικής κουλτούρας, με οφέλη και για τους δύο!

Γνωρίστε τον ολιστικό τρόπο ζωής που προτείνουν και ενημερωθείτε για συνταγές της ελληνικής αγνής κουζίνας, στο διαδικτυακό περιοδικό τους Madame Courgette.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία εκ των ιδρυτικών στελεχών έδωσαν συνέντευξη στο zougla.gr, στην οποία μας ανέλυσαν το όραμά τους. Πρόκειται για τους Αναΐς Βάθη, Πρόεδρος, Μάρω Γλιούμπα, Γραμματέας και Ευθύμιος Ντούσης, Ιδρυτικό Μέλος.

Δείτε το βίντεο:

 

Η ΜΚΟ συνεργάζεται ήδη με την «Ιasis» στην Ελλάδα και προετοιμάζουν το «πράσινο» Yonder Festival στα Ζαγοροχώρια, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Μάθετε περισσότερα και γνωρίστε τους συντελεστές της Modus Verde εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης