Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν όντως ήταν… Φλου και άραξε στη μέση του δρόμου χωρίς να κουνιέται και να ενοχλείται από τα αυτοκίνητα ή αν είχε αποφασίσει να… βάλει τέλος στη ζωή του…

Ξέρουμε όμως πως ο Μπάμπης ο Φλου γλύτωσε στο παρά τρίχα… Βρέθηκε σε μια περιοχή χωρίς σπίτια, τρομοκρατημένος και φοβισμένος, ψάχνοντας κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι. Αν έψαχνε το αφεντικό του, δεν το βρήκε σίγουρα, ίσως όμως να βρει μια πολύ καλύτερη τύχη κι ένα σπίτι που θα τον λατρέψει και δεν θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι περίπου 12 κιλάκια, σγουρομάλλης, γλυκούλης και λίγο κλαψιάρης. Δεν είναι πάνω από 12 μηνών και είναι πολύ καλός με άλλα σκυλιά αλλά και γάτες.

Θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί, θα φορμάρουμε την μπούκλα και θα δοθεί σε μια οικογένεια που θα τον κακομάθει στα παπλώματα και τους καναπέδες. Προσωρινά φιλοξενείται σε πανσιόν, αλλά δεν θα έφερνε αντίρρηση σε μια ζεστή μαξιλάρα σε ένα σπίτι φιλοξενίας.

Για να εκδηλώσετε το πραγματικό σας ενδιαφέρον για τον Μπάμπη και για να μας παρακαλέσετε να σας τον δώσουμε, επικοινωνήστε με το gkekadwra@gmail.com.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης