Η σελίδα αυτή στο Facebook δημιουργήθηκε για να γίνει γνωστό το δράμα που ζούσαν τέσσερα σκυλιά στην Ανάβυσσο αλλά και για όσους θέλουν να βοηθήσουν τον Άργο και τους υπόλοιπους τρεις συγκατοίκους του: την Ήρα, τη Μελένια και τον Μπούμπη. Έτσι τους φώναζαν οι βάρβαροι «κηδεμόνες» τους.

Πλέον, με εισαγγελική παραγγελία, ο Άργος, η Ήρα, η Μελένια και ο Μπούμπης έχουν απομακρυνθεί απ’ τους βάρβαρους κηδεμόνες τους, καθώς κακοποιούσαν τα ζώα συστηματικά. Δεν τα τάιζαν, δε τα φρόντιζαν και τα είχαν μονίμως δεμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άργος – αφού σώθηκε από τα χέρια των αφεντικών του – παραμένει στην κλινική, αφού θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, ώσπου να συνέλθει και να δυναμώσει το κορμάκι του και ο οργανισμός του. Το σώμα του είχε πληγές που κανείς δεν νοιαζόταν να γιατρέψει. Κατά κύριο λόγο έπασχε από ασιτία και όχι από κάποια σοβαρή ασθένεια…

Οι υπόλοιποι τρεις συγκάτοικοι δεν είχαν κάτι σοβαρό, δε χρειάστηκαν νοσηλεία, και έτσι φιλοξενούνται σε πανσιόν. Στην ίδια πανσιόν θα μεταφερθεί και ο Άργος όταν με το καλό συνέλθει και αναρρώσει, αν δε βρεθεί κάποιο σπίτι που να μπορεί να τον φιλοξενήσει.

Μετά από τα διαδικαστικά και τον αγώνα δρόμου που έκαναν οι φιλόζωοι για την απομάκρυνσή των ζώων από τους ιδιοκτήτες τους, ένα νέο πρόβλημα προέκυψε. Το κόστος! Οι τετράποδοι φίλοι μας χρειάζονται την έμπρακτη βοήθεια μας. Χρειάζονται αρκετά χρήματα για να καλυφθούν τα νοσήλια και τα κτηνιατρικά έξοδα, αλλά και η φιλοξενία των ζώων στην πανσιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, μπορούν να ζητήσουν τον αριθμό λογαριασμού όπου συγκεντρώνονται τα χρήματα, γράφοντας στον τοίχο της σελίδας, ή να επικοινωνήσουν με τη Μαρία Καρύδα στο email: m-karyda@hol.gr, ή τηλεφωνικά στο: 6937166320.

Επίσης, αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την Ήρα, την Μελένια ή τον Μπούμπη (και αργότερα με το καλό και τον Άργο), ας επικοινωνήσει μαζί μου ξανά με τη Μαρία Καρύδα. Η σελίδα στο Facebook θα ενημερώνεται με οτιδήποτε νεότερο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης