Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος διοργανώνει δύο περιβαλλοντικές δράσεις το Σάββατο 2 Ιουνίου με στόχο την ευαισθητοποίηση του κατοίκων του νησιού μας, αλλά και την ψυχαγωγία τους.

Αρχικά, το πρωί του Σαββάτου από τις 10 πμ. έως τις 2 μμ. σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone θα ανακυκλώνουμε κινητά και φορτιστές έξω από τη δημοτική ιχθυαγορά Σαλαμίνας και απέναντι από γνωστό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση από τα μέλη του ομίλου μας για τα οφέλη της Ανακύκλωσης και για άλλα σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ, στις 9μμ. στο Πέτρινο Θεατράκι στα Σελήνια θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους ήχους ενός νεανικού group έντεχνης και rock μουσικής για να περάσουμε μία όμορφη μουσική βραδιά. Στο συγκρότημα παίζουν οι : Νικολαίδης Κυριάκος, Παπαδημητρίου Αλέξης, Παπαπαντελής Ευγένιος και Φιλιμέγκας Βασίλης. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στο διάλειμμα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που εδώ και καιρό πραγματοποιεί ο όμιλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης