«Από τις 18 Οκτωβρίου 2010 ψάχνουμε να εντοπίσουμε πού βρίσκονται τα πέντε θηλυκά, στειρωμένα, σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες. Εδώ και δύο χρόνια τα φροντίζαμε στην άδεια αυλή μιας εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής, η οποία μεταφέρθηκε λόγω οικονομικής κρίσης. Φεύγοντας μαζί με το κτίριο οι ιδιοκτήτες παράτησαν και τα σκυλιά. Εξάλλου δεν ήταν “δικά” τους. Απλώς τα τάιζαν και αυτοί.

Τώρα που ο χώρος ξανανοικιάστηκε, τα σκυλιά απομακρύνθηκαν από εκεί χωρίς να προλάβουμε να αντιδράσουμε. Από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, τα σκυλιά μάλλον μεταφέρθηκαν στα Μέγαρα, ίσως σε κάποιον τσοπάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν κάποιος τα έχει εντοπίσει ή γνωρίζει την περιοχή των Μεγάρων και μπορεί να μου υποδείξει πού μπορεί να βρίσκονται ή σε ποιον να απευθυνθώ, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Παρόλο που δεν ξέρω πού θα μπορούσα να τα εγκαταστήσω σε περίπτωση που τα βρω, πρέπει οπωσδήποτε να μάθω πού βρίσκονται και σε τι κατάσταση είναι.

Θέλω να ελπίζω ότι εκεί που είναι τα φροντίζουν και έχουν βρει έναν φιλόξενο χώρο. Αν όμως δεν είναι καλά, ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τους βρούμε καινούργια σπίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνος που τα μετέφερε στα Μέγαρα και που είναι και ο μόνος που ξέρει και πού ακριβώς τα πήγε είναι ένας Πακιστανός εργάτης, ο οποίος όμως επέστρεψε στην πατρίδα του. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972556006».

Χριστίνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης