Σαν παραμύθι: Εντυπωσιάζουν οι παγωμένοι καταρράκτες του Νιαγάρα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, 13:49
Σαν παραμύθι: Εντυπωσιάζουν οι παγωμένοι καταρράκτες του Νιαγάρα
Ένα πολύ εντυπωσιακό φαινόμενο δημιούργησαν οι πολικές θερμοκρασίες στους καταρράκτες του Νιαγάρα με τους τουρίστες να συρρέουν κατά χιλιάδες, τόσο από την πλευρά της καναδικής επαρχίας του Οντάριο, όσο και από την πλευρά της αμερικανικής πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Τα πάντα, δείχνουν να έχουν παγώσει στο χρόνο, περικυκλωμένα από ένα ολόλευκο τοπίο, στο οποίο ξεχωρίζουν οι σταλακτίτες.Το υπερβολικό κρύο αναμένεται να συνεχιστεί σε τμήματα της βορειοανατολικής Αμερικής όλη την εβδομάδα.

Μάλιστα, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι οι κάτοικοι των βορειοανατολικών πολιτειών μπορεί να ξυπνήσουν την Τρίτη σε θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από τους -5 ως τους -20 βαθμούς Κελσίου!Οι καταρράκτες του Νιαγάρα αποτελούνται από δύο μεγάλα τμήματα που χωρίζονται από το νησί Goat: τους καταρράκτες Horseshoe, η πλειονότητα των οποίων βρίσκεται στην καναδική πλευρά των συνόρων και των Americans Falls στην αμερικανική πλευρά. Οι μικρότεροι Bridal Veil Falls βρίσκονται στην αμερικανική πλευρά, αλλά διαχωρίζονται από τους άλλους από το νησί Luna.Φωτογραφίες: Reuters

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, 13:55