Με σκάγια σε όλο του το κρανίο βρέθηκε ένα σκυλάκι τεσσάρων ετών, ασιατικής ράτσας, που επί μέρες περιφερόταν χτυπημένο στην περιοχή της Νέας Εφέσου, στο Νομό Πιερίας. Τα τραύματά του προέρχονταν από κυνηγετικό όπλο.

Τις φωτογραφίες σάς τις παρουσιάζουμε αυτούσιες, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της διαστροφής του δράστη. Μην διαβάσετε την ανάρτηση, αν δεν αντέχετε το θέαμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κακοποιημένο ζώο εντοπίστηκε στον δρόμο της Νέας Εφέσου στο Βαρυκό, με σύρμα δεμένο γύρω από τον λαιμό, μετά από τηλεφώνημα που κάποιος κάτοικος έκανε στα γραφεία του Ζωοφιλικού Σωματείου «Ελπίδα και Στοργή».

Το άτυχο ζώο κυκλοφορούσε αιμόφυρτο και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το φροντίσει. «Δεν συγκινήθηκε κανείς» είπε η γιατρός και γραμματέας του Ζωοφιλικού Σωματείου, κ. Μαρία Μίνου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη zougla.gr. «Το ζώο το βρήκαμε στην άκρη του δρόμου, έμοιαζε να έχει πυροβοληθεί, ήταν σε άθλια κατάσταση» προσέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το κρανίο του γεμάτο σκάγια, όπως φαίνεται και στην ακτινογραφία


Η γλώσσα σχεδόν ακρωτηριασμένη


Διαμπερές τραύμα στην αριστερή πάνω γνάθο

Τελικά, οι δύο κτηνιάτροι παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να σώσουν το ζώο και προχώρησαν στην ευθανασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι του Σωματείου έχουν εντοπίσει τον δράστη και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβάλουν μήνυση εναντίον του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης