Διαμαρτύρεται ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών, Παναγιώτης Χριστοδουλάκης, για την πρόθεση της δημοτικής αρχής του Ναυπλίου, να κινηθεί νομικά εναντίον του ΠΑ.Κ.Ο.Ε. σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας inargolida.gr, το οποίο αναπαρήγαγε η zougla.gr στις 11 Νοεμβρίου.

Με επιστολή του προς την zougla.gr αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H έρευνα του ΠΑΚΟΕ έγινε στο τέλος του 2008 μετά από καταγγελίες κατοίκων και τα αποτελέσματα εστάλησαν σε όλους τους Δήμους της Αργολίδας (Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Ναύπλιο, Μηδέα, Αργος, Φιχτιά) από τους οποίους δεν πήραμε καμιά απάντηση μέχρι σήμερα.

Η επικινδυνότητα των νερών στους προαναφερόμενους Δήμους, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε από την καλοκαιρινή επιδημία γαστρεντερίτιδας, σε πεντακόσιους κατοίκους του Ναυπλίου. Γι’ αυτό ο σημερινός Υφυπουργός Περιβάλλοντος, κος Μανιάτης έκανε και ερώτηση στη Βουλή το Σεπτέμβριο του 2009 με αφορμή το γεγονός αυτό και τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ.

Τα παραπάνω δεν αναφέρονται στο δημοσίευμα σας και έτσι ο πολίτης, το μόνο που του μένει είναι ότι ο δήμαρχος Ναυπλίου σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του ΠΑΚΟΕ τώρα, πράγμα που δεν έκανε όταν του παραδόθηκε η έρευνα του ΠΑΚΟΕ και τα αποτελέσματά της πριν από ένα χρόνο».Το δημοσίευμα που ενόχλησε τον κ. Χριστοδουλάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς από την πλευρά μας, προτείνουμε στον κ. Χριστοδουλάκη να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας inargolida.gr καθώς εκεί αναφέρεται ότι «…ο Δήμος Ναυπλίου σκέπτεται να κινηθεί νομικά εις βάρος του ΠΑΚΟΕ, αφού πιστεύει ότι έτσι συκοφαντείται το Ναύπλιο».

Εμείς στην σύντομη αναφορά μας στο θέμα με το πρόβλημα του νερού στην Αργολίδα αναφέραμε και τις δύο απόψεις.

Αναφέραμε και την έρευνα του ΠΑ.Κ.Ο.Ε. που δημοσίευσε η εφημερίδα Real News, αλλά και την αντίδραση του δήμου που φέρεται να διεξήγαγε νέα έρευνα για την καταλληλότητα του!

Διαβάστε επίσης:

«Κατάλληλο το νερό της Αργολίδας» Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης