Τη γενική κατακραυγή έχει προκαλέσει η ενέργεια του εκτελεστικού διευθυντή της μεγαλύτερης ιστοσελίδας καταχώρησης διαδικτυακών διευθύνσεων, GoDaddy.com, να σκοτώσει έναν ελέφαντα στη Ζιμπάμπουε και στη συνέχεια να «ανεβάσει» το video στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Bob Parsons «ανέβασε» το επίμαχο video στις 14 Μαρτίου και μέσα σε λίγες ημέρες έγινε δέκτης πολύ αρνητικών σχολίων . Στο video εμφανίζεται να «ποζάρει» μπροστά στο νεκρό σώμα του ελέφαντα και στη συνέχεια να κόβει κομμάτια από το κρέας του. Την ίδια στιγμή γύρω του υπάρχουν ντόπιοι αγρότες οι οποίοι τον επευφημούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό μέλη της φιλοζωικής εταιρείας PETA οργάνωσαν ένα διαδικτυακό μποϊκοτάζ των υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα του, μέχρι να βγει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

«Πολλοί άνθρωποι αναστατώθηκαν από αυτή μου την ενέργεια και σίγουρα αγαπούν τα ζώα, ωστόσο δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Εγώ το σκότωσα για το καλό των ντόπιων αγροτών που οι σοδειές τους καταστρέφονται πολύ συχνά από αυτά τα παχύδερμα. Αν η σοδειά τους καταστραφεί, τότε θα πεινάσουν», εξήγησε από την πλευρά του.

Ο Parsons ταξιδεύει τα τελευταία έξι χρόνια στη Ζιμπάμπουε, ωστόσο μόλις πέρσι ξεκίνησε να σκοτώνει ελέφαντες ύστερα από αίτημα των ντόπιων, τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι στιγμής έχει σκοτώσει πέντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης