Στα Καλέσα βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας το έργο κατασκευής των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού του οικισμού.

Ο δήμαρχος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για διάφορα θέματα και τους ενημέρωσε για την πορεία που ακολουθείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο βιολογικός καθαρισμών Καλεσίων είναι ένα εξαιρετικής σημασίας έργο, για την ευρύτερη περιοχή του πανέμορφου οικισμού. Περιλαμβάνεται στον γενικότερο, αναπτυξιακό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το Μαλεβίζι και, με την απαραίτητη κοινωνική συναίνεση, προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Τα οφέλη της λειτουργίας ενός βιολογικού καθαρισμού είναι αυτονόητα σε όλους και στόχος της δημοτικής αρχής είναι να ολοκληρωθεί και αυτό το έργο, το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε.

Τον δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών δρ Μαρής, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Φ. Σαββάκης, ο διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Γ. Κουγιουμτζάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Αντ. Βασιλάκης και μηχανικοί των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου και της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης