Έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων – Νεώριο Μόρο, οργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του ΕΔΣ, από τις 31 Αυγούστου έως τις 06 Σεπτεμβρίου 2012, σε συνεργασία με φωτογραφικές ομάδες της πόλης των Χανίων.

Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας θα γίνονται δεκτά και έργα (άλλες εικαστικές δημιουργίες, ποιήματα) από πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για τα Λευκά Όρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες θα κατατίθενται σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης (Νικ. Πλαστήρα 10, 73134, Χανιά Κρήτης) ή μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail του Φορέα Διαχείρισης (info@samaria.gr) μέχρι και την Παρασκευή 17 Αυγούστου.
Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν ελάχιστη διάσταση εκτύπωσης 30Χ45 cm, ενώ το υλικό θα συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τίτλο για κάθε φωτογραφία και τόπο λήψης.

Σκοπός της έκθεσης φωτογραφίας και ελεύθερης έκφρασης είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα του τοπίου και των στοιχείων των Λευκών Ορέων, καθώς και η στενή αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το ορεινό περιβάλλον του Δρυμού.

Στον ιστότοπο www.samaria.gr αλλά και στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης θα αναρτώνται σταδιακά λεπτομέρειες και νέες ενημερώσεις σχετικά με την έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης