Υπάρχουν ορισμένες φυλές σκυλιών που είναι πιο έμπειρες στο κολύμπι σε σχέση με άλλες. Αυτά τα σκυλιά έχουν γενεές προγόνων στο αίμα τους που εκτράφηκαν για να ανακτήσουν από το νερό.

Εδώ είναι μερικές από αυτές τις φυλές σκύλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Standard Poodle

Αυτό το σκυλί προέρχεται πραγματικά από το όνομά του από τη γερμανική λέξη pudeln, που σημαίνει «παφλασμός». Ας ελπίσουμε ότι το Standard Poodle δεν θα σας καταβρέξει. Είναι τόσο ενοχλητικό!

2. Newfoundland

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην αφήσετε το μέγεθός του να σας ξεγελάσει, η φυλή Newfoundland προέρχεται από την ακτή του Newfoundland, όπου ήταν ένα δημοφιλές σκυλί εργασίας, τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό. Μεταξύ των μικροδουλειών του, ρυμούλκηση γραμμών από πλοίο σε ξηρά σε ασταθείς θάλασσες και διάσωση κολυμβητών. Στην πραγματικότητα, η φυλή ήταν τόσο διάσημη στην ικανότητά της να σώσει κάποιον από πνιγμό που υπήρχε μια στιγμή που τα σκυλιά της Newfoundland απαιτούνταν σε σταθμούς ναυαγοσώστη κατά μήκος της βρετανικής ακτής.

3. Chesapeake Bay Retriever

Το Chesapeake Bay Retriever θεωρείται συχνά ως το πιο δύσκολο από τους πιο δεινούς κολυμβητές. Πολλά «Σκάκι», καθώς στην πραγματικότητα μπορούν να κολυμπούν και να βουτούν σε παγωμένο νερό. Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή το παλτό τους, το οποίο είναι σχεδόν αδιάβροχο, αποτελείται από ένα πυκνό υπόστρωμα και ένα τραχύ, ανθεκτικό στον άνεμο εξωτερικό τρίχωμα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης