Αμαλιάδα: Ζητείται βοήθεια για τη σκυλίτσα που κακοποιήθηκε από 77χρονο

Αμαλιάδα: Ζητείται βοήθεια για τη σκυλίτσα που κακοποιήθηκε από 77χρονο
Κοντά σε φιλόζωους βρίσκεται η θυλυκή σκυλίτσα που έπεσε θύμα του 77χρονου σάτυρου στην Αμαλιάδα δύο φορές την περασμένη εβδομάδα.

Η ψυχολόγος Άρτεμις Δημητροπούλου, γνωστή φιλόζωος στην περιοχή της Αμαλιάδας, αναζήτησε και εντόπισε την σκυλίτσα και πλέον αναζητά ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και θα αναλάβουν την υιοθεσία της συγκεκριμένης σκυλίτσας.

"Όλοι γνωρίζετε πλέον το περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης ενός σκύλου από έναν ηλικιωμένο. Αυτή είναι η σκυλίτσα που κακοποιήθηκε σεξουαλικά απ' τον ηλικιωμένο.

Έψαξα και τη βρήκα. Βρίσκεται πολύ φοβισμένη σε ένα χώρο του Δήμου... Ζει ανάμεσα στις ακαθάρσιες της..μόλις την πλησίασαμε έκλαιγε και τα έκανε πάνω της από φόβο.

Πήρε λίγη ώρα μέχρι να εξοικειωθει και να καταλάβει ότι δεν είμαστε κι εμείς κακοί. Πέρασε πολλά. Θα την πάρουμε από δω και θα φιλοξενήθει.

Σύντομα όμως πρέπει να υιοθετήθει σε ασφαλες σπίτι..γεμάτο αγάπη έτσι ώστε να ξεπεράσει ότι βίωσε...όλες τις τρομακτικές εμπειρίες που έζησε" αναφέρει χαρακτηριστικά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Πηγή: ilialive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 22:27