Φθηνές ευκαιρίες αγορών, πολύτιμη προσφορά ζωής στο παζάρι της Φιλοζωϊκής

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012, 15:36
Φθηνές ευκαιρίες αγορών, πολύτιμη προσφορά ζωής στο παζάρι της Φιλοζωϊκής
Το Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Κωστής Παλαμάς», Κτήριο «Δ10» (Πειραιώς 100, Γκάζι) και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου.

Ένα παζάρι ξεχωριστό, πλούσιο σε προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Στο παζάρι ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είναι ένα σωματείο με 35ετή δυναμική δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Προστατεύει γενικότερα διάφορες κατηγορίες ζώων συμμετέχοντας σε εκστρατείες διάσωσής τους, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Για την πραγματοποίηση των στόχων της, διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, προκειμένου να βοηθά ετησίως μεγάλο αριθμό ζώων με ανάγκη προστασίας και περίθαλψης.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις είναι και το πολυαναμενόμενο κάθε Χριστούγεννα Παζάρι της Φιλοζωικής Εταιρείας. Ένα παζάρι-πανηγύρι, όπου συρρέει μεγάλος αριθμός επισκεπτών για να προλάβει τις εξαιρετικά ωραίες και μεγάλες ευκαιρίες και προσφορές που διατίθενεται. Η Φιλοζωϊκή Εταιρία έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό «Μοναστηράκι» για το καλό της τσέπης των πολιτών και ταυτόχρονα την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης σε αδέσποτα και απροστάτευτα ζώα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.filozoiki.gr, τηλ.: 210 6020202.

Το μπαζάρ λειτουργεί: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 10.00-21.00, και Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 10.00-17.00.

Επιμέλεια: Αννίτα Τριανταφυλλοπούλου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012, 17:12