Είναι λατρεμένη, υπάκουη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα και τρυφερή! Τη λένη Μηλόπιτα, βρέθηκε ξαφνικά εγκαταλελειμμένη στους δρόμους της Αθήνας να παίζει με τους διερχόμενους περαστικούς και να αναζητά τα χάδια και τις αγκαλίτσες. Φιλοξενείται προσωρινά στο καταφύγιο και σε λίγο καιρό θα επανενταχθεί στους δρόμους της αφιλόξενης πόλης μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μηλόπιτα δεν ειναι μαθημένη στους δρόμους και δεν θα τα καταφέρει να επιβιώσει. Είναι περίπου 2 ετών και μεσαίου μεγέθους σκυλίτσα. Στειρωμένη, εμβολιασμένη,υγιής, και με το τσιπάκι της.

Microchip : 98 2000 1893 71103

-O Marley περισυνελλέγη απο το Λυκαβηττό το 2012 και από τότε παραμένει στο καταφύγιο του Δήμου. Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα που αναζητά την αγάπη, τα χάδια και τις αγκαλίτσες και τα πάει καλά με όλα τα σκυλάκια και φυσικά τους ανθρώπους που λατρεύει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εώς 4 ετών, μεσαίου μεγέθους, στειρωμένος, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και έχει και το τσιπάκι του.

Δ.Α 4147 , Microchip : 982 000 1893 76021

-Ο Φάνης, είναι ένας γκριφονάκος που εγκαταλείφθηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος. Πέρασε πολλά άσχημα εκεί στην περιοχή μέχρι που τον περισυνέλεξε το Συνεργείο του Δήμου γιατι δεν θα τα κατάφερνε να επιβιώσει έξω στους δρόμους.

Ο Φάνης, είναι περίπου 6 ετών, δραστήριος, παιχνιδιάρης, αγαπούλης και κοινωνικότατος με τους ανθρώπους και τα σκυλάκια. Είναι υγιέστατος, στειρωμένος, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και έχει και το τσιπάκι του.

Δ.Α 4253 , Microchip :982 000 1893 84352

-Η Bella είναι μια μικρόσωμη υπέροχη λαμπραντορίνα ηλικίας περίπου 1 έτους, η οποία εγκαταλείφθηκε στους δρόμους.

Θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και με το τσιπάκι της.

-Aυτός είναι ο Δήμος, που βρέθηκε στις 16/4/13 στην Λιοσίων, οπού και περισυνελλέγη απο το Συνεργείο Αδέσποτων ζώων του Δήμου. Είναι περίπου 2,5 μηνών, πολύ μικρούλης ακόμα, και θα γίνει μεσαίου μεγέθους και όχι μεγαλόσωμος.

Ο Δήμος θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και με το τσιπάκι του.

– Ο Πάμπλο ζει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια μέσα σ΄ενα κλουβί. Περισυνελλέγη το 2009 απο το πρώην Άλσος Χωροφυλακής, όταν ήταν μόλις 1 έτους! ‘Οταν τον γνωρίσαμε, φοβόταν να μας εμπιστευτεί, τον παρακαλούσαμε στην κυριολεξία να μας κοιτάξει, για να δούμε το προσωπάκι του, το βλέμμα του. Αυτό, το υπέροχο μελαγχολικό βλέμμα που μόνο την οροφή ενος ψυχρού, άδειου κλουβιού έχει μάθει να κοιτάζει εδώ και χρόνια.

Θα δοθεί στειρωμένος, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και έχει και το τσιπάκι του.

Δ.Α 3164 , Microchip : 9851 2101 7376447

Τηλ.Επικοινωνίας : 6944 731673
Μail : animal.actives@gmail.com

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης