Τον λένε Φιλαράκο και είναι ένα ακόμα από τα αδέσποτα ζώα που παλεύουν να επιβιώσουν εκεί έξω. Η ιστορία του; Εγκαταλείφθηκε όταν ήταν κουτάβι, πριν περίπου δύο χρόνια, στο γήπεδο του χωριού, σύμφωνα με την ομάδα εθελοντών φιλόζωων Κυμίνων – Μαλγάρων ΚυΜα.  

Τα αδερφάκια του πέθαναν από αυτοκίνητα και ο ίδιος αρρώστησε κάποια στιγμή από μικρόβιο. Νοσηλεύθηκε, κάποιοι πολίτες έστειλαν οικονομική βοήθεια και τον Απρίλιο του 2020 κατάφερε να ξανά γίνει υγιής. Ποτέ όμως δεν βρέθηκε μία οικογένεια να του χαρίσει μία στέγη. Εξακολουθεί να ζει στο δρόμο με αποτέλεσμα στις 30/11/2020 να χτυπηθεί από αυτοκίνητο και αναγκαστικά ακρωτηριάστηκε το ένα του μπροστινό πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι τον χαρακτηρίζουν άγγελο στο χαρακτήρα, είναι υγιέστατος, 2.5 περίπου χρονών και 30 κιλά. Ένας όμορφος αρκουδόσκυλος, Ελληνικός Ποιμενικός, με πολύ εκφραστικά μάτια. Του αξίζει πραγματικά ένα σπίτι πριν να έχει τη τύχη τόσων άλλων αδέσποτων και χάσει τη ζωή του οριστικά.

Αν κάποιος μπορεί να ανοίξει τη καρδιά του και το σπίτι του στον γλυκό σκυλάκο μπορεί να επικοινωνήσει με το 6936 103 202

Δείτε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης